Verstuur al uw artikelen makkelijk, veilig en snel met Pack4Send!

Traffic, service, omzet en rendement….?

OMZETONTWIKKELING

De omzet per m2 op de winkelvloer wordt er door de online en economische ontwikkelingen niet beter op en dat kan resulteren in een negatieve balans tussen uw omzet en operationele kosten. Een frequente behoefte om in uw winkel zaken te doen is dan ook wenselijk en een Pack4Send shop kan daar invulling aan geven. 

SERVICEGERICHT

Om onze diensten optimaal bereikbaar te maken voor particulieren en ondernemers werken we volgens een shop in shop formule samen met ervaren ondernemers op locaties die goed per auto bereikbaar zijn. Maak als servicegericht bedrijf gebruik van de mogelijkheid om u op een nieuw zakelijk terrein te begeven en daarmee extra traffic en verdiensten te genereren met een voor Nederland unieke formule in een sterk groeiend marktsegment.

UNIEK CONCEPT

Jaarlijks worden er in Nederland 200 miljoen pakketten verzonden, en dat aantal groeit gemiddeld met 8% per jaar.   De persoonlijke service, gemak en herkenbaarheid voor het verzenden van een pakket neemt echter af.             Pack4Send speelt hier op in met een uniek concept waarmee goederen ter plekke snel, vakkundig en professioneel verpakt en verzonden kunnen worden.                                                                                                                             De Pack4Send shop maakt daarvoor gebruik van de modernste apparatuur, materialen en technieken.                        Al verpakte zendingen kunnen natuurlijk ook eenvoudig worden verstuurd tegen zeer concurrerende prijzen en aantrekkelijke voorwaarden.

Unieke mogelijkheden met Pack4Send!

PACK4SEND

Pack4Send biedt buiten een uniek concept ook een uitstekend rendement voor de ondernemer door een gemiddelde vergoeding per pakket die aanzienlijk hoger ligt dan andere aanbieders in dit segment. Extra verdiensten door een toename van traffic in uw bedrijf gebruiken wij niet om ons businessmodel sluitend te krijgen maar zijn wel degelijk van toegevoegde waarde.

INVESTERING

Om de Pack4Send shop herkenbaar in te richten maken wij gebruik van verschillende modules. Van basis tot een volledig ingerichte shop met alle faciliteiten, afhankelijk van uw behoeften en mogelijkheden. Door deze manier van werken varieert het benodigd startkapitaal tussen de € 2.500 en € 8.500 met een terugverdientijd van 6 tot 12 maanden. Dit maakt het mogelijk om een Pack4Send shop met een minimale investering te implementeren in uw bedrijfsactiviteiten.

CONTACT

De Pack4Send formule is een samenwerking op basis van soft franchise zonder entree fee en een proefperiode van 12 maanden. Buiten een standaard voorraad benodigd om de shop te exploiteren (onderdeel van het startkapitaal) zijn er geen minimale afname verplichtingen of procentuele afdrachten over uw behaalde omzet. 

Dat betekent veel ruimte voor de ondernemer met een minimaal ondernemersrisico.

Meer informatie? Stuur een e-mail naar info@pack4send.nl of neem telefonisch contact met ons op: 085-2732289.