Verstuur al uw artikelen makkelijk, veilig en snel met Pack4Send!

OVER ONS

WIE WIJ ZIJN

Pack4Send bestaat uit een aantal ervaren ondernemers uit Noord Nederland die van mening zijn dat de algehele dienstverlening op het gebied van pakketverzorging niet meer aansluit bij de behoefte binnen het huidige marktbeeld.
 
Met een ideale mix van veel ervaring op het gebied van e-commerce, logistieke dienstverlening, retail, verpakkingen en finance zijn wij een jaar geleden gestart met het ontwikkelen van de juiste invulling voor onze missie: bezorgen zonder zorgen.
 
Wij zijn van mening dat de servicefactor door de enorme groei van pakketpost in Nederland sterk achterblijft en willen daar op professionele wijze de juiste invulling aan geven. Gestoeld op eigen ervaringen en gesprekken met ondernemers hebben wij een formule ontwikkeld met als uitgangspunt een win/win situatie voor alle partijen; consument, ondernemer, franchisenemer, organisatie en vervoerder.
 
Aandacht en service op maat zijn in basis aspecten waar niemand nee tegen zegt. Door hier op juiste wijze invulling aan te geven binnen de juiste kaders zijn wij er van overtuigd dat Pack4Send van grote toegevoegde waarde is voor iedereen die met onze formule in aanraking komt, waarmee succes en continuïteit gewaarborgd is.

HEEFT U EEN VRAAG?

CONTACT OPNEMEN

Wilt u meer weten, of heeft u een vraag, neem dan contact op met Pack4Send via ons contactformulier. Wij reageren zo spoedig mogelijk! Momenteel starten wij onze pilot store in Hoogeveen. Wij hopen u binnenkort ook in uw eigen regio te verwelkomen!

Pack4Send Hoogeveen
Stephensonstraat 17d | 7903 AS Hoogeveen
T 0528-235236 (SPH Verpakkingen)
info@pack4send.nl | www.pack4send.nl